joi, 11 octombrie 2012

Baloanele si Pasarile March 07, 2007


Baloanele se impart in mai multe tipuri:- dupa tipul de fabricatie

-cu ce sunt umplute.
Eu am sa ma opresc in aceasta pilda dupa felul de umplere.
Sunt baloane care sunt umplute cu tot felul de substante (gaze) ushoare.
Astea dac nu sunt ancorate sau tinute zboara cum bate vantul dac nu bate vantul cad.Si uneori nimeresc in spini sau ceva taios si fac bum.Cele care sunt umplute cu substante mai grele decat aerul ramin nemiscate si astea se pot sparge.
Dar pasarile cerului sunt libere sa zboare unde vor si cum vor.Dar ele isi iau ca hrana ce le este necesar nu si ce nui bun si isi iau pentru cuib tot ce le este necesar si
nu iau ce nu au nevoie.Dac vreti sa fiti liberi nu va umpleti de lucruri fara de folos,
cautati doar ce va ajuta sa deveniti mai buni mai fericiti nu umblati dupa lucruri care nu va aduc decat amagire ,dac vreti sa nu va doara uitati tot ce nu este bun.
Dac vreti sa fiti cu adevarat liber si sa poti zbura sus sus nu umbla nici dupa lucruri grele ce te inlantuie de pamint,nici dupa lucruri ushoare ce te face sa zbori cum bate vantul si dac nu bate cazi.Scrieti durerile si neajunsurile in nisip si
fiecare moment de bucurie si de bunatate pe piatra.Cautati iubirea ea are cea mai mare valoare in viata,cautatio pina o gasiti si cand o gasiti luptati pentru ea cat se poate,dac nu se poate mai cautati pina gasiti,nu abandonati nici o clipa. Va iubesc pe toti si va doresc multa Binecuvantare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu