duminică, 16 septembrie 2012

De la prieteni July 19, 2006


Un barbat si sotia lui aveau probleme acasa si si-au aplicat tratamentul tacerii. La un moment dat, barbatul si-a dat seama ca in ziua urmatoare avea nevoie ca sotia sa sa-l trezeasca la ora 5.00 pentru un zbor de afaceri. Nedorind sa fie primul care sa rupa tacerea (si sa piarda), a scris pe o bucata de hartie "Te rog sa ma trezesti la ora5.00 ? si a lasat biletul unde stia ca sotia sa o sa-l gaseasca. In dimineata urmatoare, barbatul se trezeste si descopera ca este ora 9.00 si ca a pierdut avionul. Furios, tocmai se pregatea sa se certe cu sotia lui ca nu l-a trezit, cand a observat un biletel langa pat: "Este ora 5.00.Trezeste-te!". :))

Razand Risti sa pari nebun. Plangand, Risti sa pari sentimental. Intinzand o mana cuiva Risti sa te implici. Aratandu-ti sentimentele Risti sa te arati pe tine insuti. Vorbind in fatza multimii despre ideile si visele tale, Risti sa pierzi. Iubind, Risti sa nu fii iubit la randul tau. Traind, Risti sa mori. Sperand, Risti sa disperi. Incercand macar, Risti sa dai gres. Dar daca nu risti nimic, Nu faci nimic, Nu ai nimic, NU ESTI NIMIC!

Aminteste-ti in fiecare dimineata cand te trezesti sa razi mult si des; Sa castigi respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; Sa obtii aprecierea criticiilor corecti si sa induri tradarea prietenilor ipocriti; Sa apreciezi ceea ce este frumos si sa descoperi ce este bun in fiecare; Si sa faci astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; Si sa lasi in urma ta o lume un pic mai buna.
de la Adriana S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu