miercuri, 26 septembrie 2012

de la prieteni August 11, 2006 09:43

E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit...!!!
de la Hanna

Doua idei: 1) Ce poate spune un "baiat de cartier" dupa ce vine de la distractie, si 2) Ce pot spune eu dupa ce vin de la distractie:  ;)
1)     Phuai ma' frate! Am fost aseara la disco'! Moama ce a fost acolo! Rupere! Man!
 M-am distrat pana nu am mai putut! Am fumat pana nu mai puteam respira! Fumul se putea taia cu cutitul! Am baut pana nu mai puteam sa duc sticla la gura! Fete una si una! Ti se topeau ochii cand le vedeai cum dau din buric'! ;) Am surzit aproape... muzica a mers la maxim tot timpul... Dupa ce am plecat pe la 1 noaptea cu mai cativa baieti si fete, ziceai ca a pornit iadul din loc... rasuna orasul de gura noastra... Sa vezi cat am vomat apoi... Phui ce tare a fost!
2)     Azi am venit de la tara, de la unchiu' meu, de la munte. Nu am stat decat doua zile, insa a fost un timp minunat... Este un aer atat de curat incat din primul ceas aproape te adoarme...  Am mancat o groaza de mure, ca au inceput sa se coaca, mici si gratare... Alunele inca nu sunt gata :). Am calarit pana nu mai puteam sa merg bine pe picioare. Hehee... Nu prea am stiut sa calaresc, mergeam tot la pas si la trap, care e cel mai rau ca da cu tine in toate partile... ca si cu mingea de ping-pong. Imi era frica sa merg la galop, insa dintr-o buna intamplare, verisorul meu a speriat calul in timp ce eram pe el, si acesta a pornit in galop.. Astfel am vazut ce super e in galop... Saracutu' cal... Dupa aia tot galop am mers! Am explorat toate dealurile cu cainii, si tot satul cu motoreta :))). M-am si bronzat un pic. Am si cazut in parau, noroc ca nu e adanc... doar maxim juma' de metru... Am vrut sa il trec dintr-o saritura, insa nenorocul m-a facut sa cad chiar in mijlocul lui, si nah... va imaginati voi, nu mai tre' sa continui eu... (eram imbracat) ;). E un aer atat de curat si frumos ca iti trece orice nemultumire si te face sa te simti ca-n rai... Intr-una mancam... Acasa nu prea mananc pentru ca stau mai mult la calc :)). M-am jucat cu verisorii cei mai mici, si altele multe... Intr-un cuvant, am beneficiat mult de toate minunatiile pe care le-a creeat Dumnezeu in aceasta natura atat de minunata. Mi-am mai adus aminte ceva: am mancat faguri de miere scosi atunci pe loc de la unchiu' din stupi. Stupii cu albine ai unchiului deci albinele stau in stupi, nu unchiu' :P :)), sper sa intelegeti ;)). Si multe altele pe care nu mai mi le aduc aminte acum, ca tocmai am venit si tre sa imi si scurtez vorbirea sa nu depasesc prea mult pe cea a "baiatului de cartier" :)). Uaii... am o febra musculara de vai ;).

E. A. Vlaicu          (pagina scrisa in graba) ;)
----- COMMENT: AUTHOR: DATE: 08/11/2006 10:36:16 nice page! ;))
----- COMMENT: AUTHOR: Caelea DATE: 08/13/2006 12:04:33 3) ce spun si eu dupa ce vin de la distractie: mi-am ascultat prietenii ore in sir vorbind, m-am bucurat pt ei, lumina aceea din ochii lor, si lumina din sufletul meu, a mi-am adus aminte, inainte de ai vedea iar am dat o tura pe la librarie, ups am pierdut o ora rupandu-mi gatu in timp ce citeam pe cotoarele cu carti, bine ca am mai gasit ceva interesant. Dar prietenii sunt doar inceputul, completarea o constituie cerul, soarele sau stelele, natura. Humm cred ca trebuie sa revin totusi la prieteni, omul sfinteste locul. Si chiar daca sunt la o terasa ascultand probabil depeche sau in cazuri mai rele ce se da pe acolo, sufletul imi e departe, dus spre lumi mai inalte. E o "distractie" statica sa zicem, dar poate deveni cu totul altfel in diverse imprejurari (un ski iarna, in creieru muntilor, scufundari in apa marii, chiar si un joc de baschet pt eliberat energia)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu